Coach SaskiaCOACH SASKIA


Alle paardencoaching sessies worden begeleid door Saskia Nagtegaal, gecertificeerd Excellent Coach ‘Paard als Spiegel’ en eigenaresse van Paard & Kracht.

Wie is Saskia Nagtegaal?
Sportief, positief, optimistisch, sociaal, sprankelend, ambitieus en doelgericht zijn woorden die mij omschrijven. Ik word gelukkig van iets betekenen voor een ander, van dieren (paarden), sporten (tennis), de natuur en de mensen om me heen. Maar ook van even helemaal niks doen, af en toe nee zeggen, koken en de wereld ontdekken. In het dagelijks leven woon ik samen met mijn vriend in Breda, ben ik zelfstandig ondernemer, een creatieve duizendpoot en blijf ik altijd op zoek naar nieuwe (zakelijke) uitdagingen.

Waarom coaching?
Eind 2014 zegde ik mijn vaste leidinggevende baan in de kinderopvang branche op om voor een half jaar op wereldreis te gaan. Eenmaal terug na een fantastische tijd, heb ik me voorgenomen om vooral te dingen doen die mij gelukkig maken. Mijn passie voor paarden, iets betekenen voor een ander en meer doen wat ik leuk vind, bleken de perfecte drijfveren die passen bij de opleiding tot paardencoach bij HorSense. Deze opleiding heb ik in de zomer van 2017 met succes en verwondering afgerond. Ik ben er klaar voor om iedereen die dat wil te laten ervaren wat paardencoaching voor je kan betekenen. Dit doe ik onder de noemer Paard & Kracht, mijn bedrijfsnaam.

Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden, daarom ben ik aangesloten bij een intervisie groep met collega paardencoaches en volg ik regelmatig een bijscholingscursus.

Nieuwsgierig naar hoe paardencoaching werkt? Lees hier meer.