Paard & Plezier
PAARD & PLEZIER

Jij:
* Bent paarden- en ponygek;
* Wilt alles over ze ontdekken;
* Kan niet wachten te leren om er op te rijden.

Leeftijd
Als je 7 jaar of ouder bent, dan kan jouw pony- of paarden avontuur bij De RIJeRIJ beginnen. Je kunt totdat je 14 jaar oud bent bij ons terecht.

De paardrijles
Je begint met privé lessen van een half uur (30 minuten). Je leert tijdens deze lessen meer over het verzorgen, op- en afzadelen en uiteraard het rijden van een pony. Als je dat goed genoeg kunt en zelfstandig kunt rijden, dan ga je verder naar een groepje. Dit groepje bestaat uit maximaal vier kinderen en de les duurt dan drie kwartier (45 minuten).

En ook…
Naast het leren rijden en verzorgen, doen we ook allerlei andere leuke dingen met de paarden/pony’s: spelletjes, buitenritjes, voltige, manen invlechten, paardenmassage, grondwerk, longeren, springen, behendigheid en misschien weet je zelf ook een leuke activiteit?

Praktisch
Als je net begint met rijden, dan hoef je niet gelijk paardrijkleding en een cap aan te schaffen. Een lange broek en kaplaarzen of schoenen met een klein hakje zijn prima en caps zijn in verschillende maten te leen. Pas als je zeker weet dat je blijft rijden, zet je bovenaan je verlanglijstje een eigen goed passende, veilige cap.

Kosten
Privé les van een half uur (voor een beginner): 15 euro als je lid bent van De RIJeRIJ. 
Groepsles van drie kwartier: 13,50 euro als je lid bent van De RIJeRIJ.

Ben je (nog) geen lid van De RIJeRIJ of sta je op de wachtlijst en kun je echt niet meer wachten om vast een keer te oefenen met ponyrijden? Eens in de maand wordt er een Pony Plezier middag georganiseerd, waarbij jij alles leert over het poetsen, op- en afzadelen en de omgang met een pony. 

Aanmelden 
Er komen regelmatig plekjes beschikbaar in de lessen. Neem contact op via het contactformulier en we bespreken samen de mogelijkheden.