Pony Power voor KidsPONY POWER VOOR KIDS

Herken jij het dat jouw kind wel eens onzeker is? Emoties moeilijk vindt? Eigen grenzen aan het ontdekken is? Samenwerken spannend vindt? Of met een andere uitdaging worstelt? Kortom, kan jouw kind wel een steuntje gebruiken? Dan is de Pony Power voor Kids training echt iets voor jullie!

Tijdens de Pony Power voor Kids training werken wij lekker in de buitenlucht met pony’s en in kleine groepjes van 4-6 kinderen.  Met de pony’s oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte manier o.a. de sociale omgangsvormen, lichaamstaal en grenzen aangeven. De kinderen werken samen aan opdrachten binnen een bepaald thema. De feedback van zowel de pony als de coaches en de andere kinderen maakt de training effectief en waardevol voor de ontwikkeling van jouw kind.

De training wordt begeleid door mij, in samenwerking met Saskia Nagtegaal van Paard & Kracht. Wij zijn ervaren en gediplomeerd coaches met zowel paarden/pony’s, kinderen, volwassenen en teams en in het bezit van een SKJ registratie.

Letterlijk in beweging komen. Zelf BELEVEN, DOEN en zelf ERVAREN.

Inhoudelijk
● De Pony Power voor Kids training bestaat uit 5 themabijeenkomsten van 2 uur en een terugkom- middag van 1,5 uur
● De kinderen krijgen een uniek werkboek mee voor thuis. Dit werkboek vormt de verbinding tussen de training en het dagelijks leven
● Jij als ouder hebt hierin ook een taak: samen met je kind werk je een half uur per week in het werkboek. De kracht van de training zit hem mede in deze driehoek: Kind – Ouder – Coach
● Er is een diploma uitreiking
● Als ouder ontvang je een eindverslag van de vorderingen van jouw kind.

Praktisch
● Onze Pony Power voor Kids training vindt plaats op het terrein van De RIJeRIJ
● We doen alle oefeningen naast de pony’s. Er wordt niet op de pony’s gereden
● We zijn veel buiten, dus kleed je kind naar het weer, zorg voor kleding die vies mag worden en voor stevige schoenen of laarzen
● Als het regent, gaan we aan de slag onder onze overkapping. Er is ook een kantine aanwezig.

Eerstvolgende startdatum
De eerstvolgende Pony Power voor Kids training wordt ingepland zodra de maatregelen rondom het Corona virus versoepelen. Wij vinden gezondheid het allerbelangrijkst!

Kosten
De totale kosten zijn: €329,- inclusief BTW, materialen, drinken en iets lekkers.

Aanmelden
Aanmelden van jouw kind kan via de contactpagina op onze website. Geef in je berichtje aan dat het om een aanmelding voor Pony Power voor Kids gaat, dan nemen wij contact met je op om de aanmelding verder in orde te maken.